Standaard is fooien uitgeschakeld, wil je als ondernemer online fooi ontvangen kun je dit inschakelen

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Fooi inschakelen

Fooi bij een bestelling ontvangen

Klanten kunnen fooi geven over de bestelling.

Waar in andere landen standaard een tarief wordt berekend adviseren wij je als je dit gaat gebruiken om het aan te vinken en dan als standaard “geen”te kiezen.

daarmee heeft de klant de vrijheid van keuze om deze te betalen.

Als de klant kan dan kiezen om een % of door op “other” te klikken kan deze een vast bedrag toevoegen.

dashboard>> settings>> naar beneden scrollen to Fooi.

Fooien - MyMeal Business Buddy
Fooien - MyMeal Business Buddy

Fooi tijdens het afrekenen in de FeedMe App

Fooi bij afrekenen - FeedMe app MyMeal
Fooi bij afrekenen - FeedMe app MyMeal
Fooi bij afrekenen- other - bedrag in euro toevoegen - FeedMe app MyMeal
Fooi bij afrekenen- other - bedrag in euro toevoegen - FeedMe app MyMeal

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.