Via het gebruikers profiel in de Business Buddy app ( icoontje poppetje) kun je settings zoals push meldingen, wachtwoord, pin, printersettings beheren

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Gebruikers profiel

Wachtwoord veranderen

Het kan zijn dat je als restaurant of manager je wachtwoord wilt veranderen.

Daarvoor klik je op het icoontje van het poppetje rechtsonder in je dashboard.

Je zet bovenaan profieldata en settings staan.

Klik op settings  en je kunt je wachtwoord veranderen

dashboard>>profile>> settings

profiel app- settings taal-pin-app wakker- meldingen -MyMeal Business buddy
profiel app- settings taal-pin-app wakker- meldingen -MyMeal Business buddy

Pin instellen

Elke keer inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord is niet te doen als je aan het werk bent.

Daarom kun je een pincode instellen om snel toegang te krijgen tot de app.

pin instellen voor snelle toegang tot de MyMeal Business Buddy
pin instellen voor snelle toegang tot de MyMeal Business Buddy
Met pin inloggen in de Business Buddy app
Met pin inloggen in de Business Buddy app

Houd de app wakker

Sommige telefoons zetten een app in sluimerstand.

Raadzaam is het om deze als je niet het webportaal voor ondernemers gebruikt om te zorgen dat dit checkboxje op aan staat.

Push meldingen aan of uit zetten

Soms kijk je alleen mee en sta je niet op de werkvloer.

Dan kan het handig zijn om de meldingen uit te kunnen schakelen

App settings push meldingen beheren - MyMeal business buddy
App settings push meldingen beheren - MyMeal business buddy

Printer instellingen

Hier kun je de instellingen doen voor een eventuele printer.

Er worden op dit moment nieuwe printers uitgeleverd dus we testen deze nog eerst van de fabrikant.

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.