Logo & bannner

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Logo & bannner

Logo uploaden

Herkenbaarheid begint met het uploaden van je logo.

het beste formaat wat je kunt uploaden is qua afmetingen : 512 x 512 pixels

Banner uploaden

Ondanks dat we digitaal zijn kun je een kleine sfeerimpressie van je bedrijf achter laten door een achtergrond banner up te loaden.

Het beste formaat om te gebruiken is een afbeelding met de verhouding 16:9  oftewel : 1280 x 720 pixels

Een hogere resolutie heeft geen zin gezien de afbeeldingen op mobiel bekeken worden.

Logo en banner uploaden via Business Buddy

• log in op de app
  • ga naar settings
  • klik op merchant logo en upload
  • klik op merchant header en upload de achtergrond afbeelding
Logo en Background image - MyMeal Business Buddy

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.