Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : MyMeal Logistics app

Aanmelden

Je werkgever ( winkel of restaurant waarvoor je werkt) kan je als bezorger in het logistics dashboard aanmaken.

Hiervoor heeft hij een aantal gegevens van je nodig.

• Mobiel nummer
  • email adres.

Let op alleen je werkgever kan via het MyMeal logistics portaal je gebruikersnaam veranderen.

Inloggen

Inloggen doe je met je gebruikersnaam.

NIET met je email adres.

Ben jij je username / gebruikersnaam vergeten ga dan even naar je werkgever die zal je deze geven vanuit het MyMeal Logistics dashboard.

inloggen mymeal logistics app
inloggen mymeal logistics app

Locatie acces toestemming

Als je inlogt zal je gevraagd worden je locatie in te schakelen.

Wij vragen je twee keer om toestemming.

We gebruiken alleen je locatie /tracken zolang je ingelogd en on duty bent.

Location acces MyMeal logistics app
Location acces MyMeal logistics app
Location acces 2 MyMeal logistics app
Location acces confirmation MyMeal logistics app

Beginnen aan je dienst

nadat je ingelogd bent moet je het On-Duty op blauw zetten.

Pas nadat je dit gedaan hebt krijg je bestellingen binnen.

On duty zetten na inloggen mymeal logistics app
On duty zetten na inloggen mymeal logistics app
On duty zetten vinkje blauw na inloggen mymeal logistics app
On duty zetten vinkje blauw na inloggen mymeal logistics app

Bezorg taak ontvangen

op het moment dat jou een bezorgtaak is toegewezen verschijnt deze in “pending task”in je  app.

Tik op de taak om deze te openen.

bezorger ontvangt bestelling als taak -MyMeal Logstics app
bezorger ontvangt bestelling als taak -MyMeal Logstics app

Accepteren van de taak

Als je de taak opent kun je het volgende zien :

1. contact gegevens klant
  2. afleveradres ( locatie)
  3. restaurant gegevens.
  4. pickup adres
  5. taak omschrijving
  6. bestelling details
  7. Foto toevoegen

Weigeren van de taak

Het kan zijn dat de brug open staat of dat je een lekker band hebt en je de bezorgtijd niet gaat halen.

Dan kun je de taak ook weigeren . ( vul dan wel het veld in waarom je weigert)

bezorger accepteert of wijst bestelling af
bezorger accepteert of wijst bestelling af

Starten van de levering

Op het moment dat  je de bestelling bij het restaurant of de winkel ophaalt kun je

opmerking en /of foto toevoegen.

( dit kan je doen ter vastlegging van leveringen)

en daarna op start drukken

bezorger arriveert bij restaurant en pickt order op -en voegt eventuele comments toe
bezorger arriveert bij restaurant en pickt order op -en voegt eventuele comments toe

Aankomen bij de klant

Op het moment dat je bij de klant aankomt druk dan op : “arrived

De klant krijgt dan ook een pushberichtje..

Dit is vooral makkelijk als de klant in een flat of een adres zit waar de voordeur verborgen is.

( scheelt jou als bezorger onnodig wachten)

bezorger komt aan op afleveradres mymeal logistics app
bezorger komt aan op afleveradres mymeal logistics app
Push berichten die klant ontvangt FeedMe By MyMEal
Push berichten die klant ontvangt FeedMe By MyMEal

Voltooien van de levering

Als je de eventuele handtekening of foto als bewijs van levering hebt toegevoegd, zul je de bestellinge moeten afronden.

Druk op “succesful” zodat ze op de zaak weten dat ze je een nieuwe bestellinge kunnen toekennen.

levering afronden MyMeal Logistics
levering afronden MyMeal Logistics

Hoor melding maar zie geen bestelling in "pending"

Hoogstwaarschijnlijk heb je de laatste keer dat je ingelogd bent terug gekeken op vorige dagen dat je aan het werk bent geweest.

Ga naar calendar, als het vakje TODAY zwart is , tik dan op “today” zodat deze GRIJS wordt.

Je zult nu weer bestellingen in je “pending”tabje zien.

Hoor melding maar zie geen bestelling
Hoor melding maar zie geen bestelling
Today is zwart - app staat op andere dag dan huidige dag - MyMeal Logistics
Today is zwart - app staat op andere dag dan huidige dag - MyMeal Logistics
Calendar settings dag naar vandaag verander - today is grijs mymeal logistics app
Calendar settings dag naar vandaag verander - today is grijs mymeal logistics app

De app blijft tracken / locatie blijft aan ondanks dat ik off DUTY ben.

Je bent dan vergeten uit te loggen vanuit de app.

Na uitloggen de app afsluiten en dan zal je niet meer getracked worden.

werkelijk app afsluiten mymeal logistics app
werkelijk app afsluiten mymeal logistics app

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.