Online betalingen ontvangen

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Online betalingen ontvangen

Online betalingen ontvangen

Wij werken samen met STRIPE.

Dit is een betalingsprovider die voor ons het proces van geld ontvangen en uitbetalen automatiseert.

Het voordeel voor jou. 1 x aanmelden, een dashoard waar de transacties en uitbetalingen kunt zien

Stripe zal na aanmelding contact met je opnemen om te verifiëren

Waarom wordt je er door stripe contact met je opgenomen.

Know your Customer / Ken je klant : oftewel, door de europese wetgeving worden financiele instellingen verplicht actie te ondernemen om witwassen en andere criminele activiteiten te verminderen.

Aanmelden via het web-portaal

Dit is vooralsnog 1 van de weinige momenten dat je een computer zult moeten opstarten.

Zorg dat je het  volgende bij de hand hebt ( digitaal)

• kvk nummer
  • Btw nummer
  • paspoort/ ID kaart
  • Je bedrijfs gegevens. ( in de vorm van een bankafschrift of een energienota)
mymeal.nl verkoper online betalingen aanmelden stripe

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.