Voucher code's als restaruant of winkel gebruiken om een vast bedrag of een percentage korting te geven.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Voucher

Wat kun je marketingtechnisch met vouchers.

Vouchers kun je voor de volgende zaken gebruiken.

• eenmalig gebruik , bijvoorbeeld bij tegemoedkoming na een klacht bij vorige bestelling.
  • nieuwe klanten binnen trekken met een eenmalige korting bij eerste bestelling
  • klanten belonen met een reguliere korting bij bepaald bestelbedrag
  • eenmalig al je klanten voor een bepaalde periode korting geven.
  • een aantal keer korting geven per gebruiker.
  • Korting geven per gebruiker. ( persoonlijk voor bestaande klanten)

Voucher instellen kan via de Business Buddy App en via het webportaal.

Voucher instellen Business Buddy

We hebben de meestgebruikte in de app verwerkt.

In de Business Buddy App:

• dashboard >> voucher >>nieuwe toevoegen
  •  kies bedrag of percentage
  • vul de korting in
  • vul het minimum bestelbedrg voor de korting in.
  • Einddatum van deze actie invullen
  • Optioneel ( eenmalig gebruik)
  • Vink de dagen aan dat deze voucher gebruikt kan worden.

dashboard >> voucher >> nieuwe toevoegen

voucher codes instellen - MyMeal Business Buddy
voucher codes instellen - MyMeal Business Buddy
voucher codes instellen voorwaarden - MyMeal Business Buddy
voucher codes instellen voorwaarden - MyMeal Business Buddy
voucher invullen bij afrekenen -FeedMe MyMeal
voucher invullen bij afrekenen -FeedMe MyMeal

Voucher instellen via het webportaal

Hier zijn we echt trots op.

Jij als ondernemer bepaalt wanneer je geld weg geeft.

Limitering vouchercode = IS ER NIET

voucher -kortingscode - extra mogelijkheden webportaal MyMeal
voucher -kortingscode - extra mogelijkheden webportaal MyMeal

Gratis bezorging of speciale korting voor speciale (vaste) klanten

Mensen zijn gewoonte dieren en deze stellen het op prijs als ze ook zo door hun favoriete restaurant zo behandeld worden.

+/- 15% van de online eten bestellers bestellen wekelijks bij hetzelfde restaurant.

Voor deze mensen kun je een speciale korting afspreken / aanmaken in het systeem.

Voorbeeld

Dennis bestelt elke week voor 22 euro hetzelfde gerecht en moet daarvoor 2.50 bezorgkosten betalen.

Je wilt Dennis belonen en ervoor zorgen dat hij doordeweeks ( ma-do) korting krijgt op zijn bestelling door gratis bij hem te bezorgen.

Instellen persoonlijke korting

• webportaal>>kortingscode
  • geef code in met kleine letters
  • kies vast bedrag
  • vul de korting in die je wilt geven
  • koppel daar een minimum bestelbedrag aan ( fraude  voorkoming)
  • geef aan op welke dagen de korting geldig is
  • vul een vervaldatum in.
  • Kies de optie : “alleen bij geselecteerde klanten”
  • kies de klant uit.
  • klik op bewaar.

geef de korting door aan je klant en vanaf dan kan hij zonder dat hij er om hoeft te vragen zijn speciale deal gebruiken.

webportaal >>kortingcode

klant speciale korting met voucher- webportal mymeal
klant speciale korting met voucher- webportal mymeal

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.