Op deze pagina

Korting bij bestelbedrag boven

Actie instellen korting boven een bepaald bestelbedrag instellen. Apart voor afhalen, bezorgen en contactloos in te stellen.

Percentage (%) korting boven bepaald bestelbedrag

Klanten triggeren om meer te bestellen?

Dat kun je doen door een percentage korting te geven als men een bepaald besteldrag heeft bereikt.

  • dashboard >> settings ( other)>>promo>>aanbiedingen
  • nieuwe toevoegen
  •  % korting invullen
  • bestelbedrag wanneer korting wordt verleend
  • startdatum en einddatum invoeren
  • kiezen op welke service korting wordt gegeven. ( bezorgen /afhalen/ dine-in/cubside pickup/table side ordering)

dashboard >>marketing>>promotions>> aanbiedingen

aanbieding maken restaurant app
aanbieding maken restaurant app
discount if order is above restaurant app setting
discount if order is above restaurant app setting

Groei jij met ons mee ?

registreer je nu als verkoop partner en manage je bedrijf vanaf elk apparaat, telefoon, tablet of Computer