Printen vanaf de Business Buddy App

Afhandelen van bestellingen moet makkelijk zijn. Daarom kun je vanaf de app automatisch printen of printen na acceptatie van een bestelling

Bluetooth printer instellen op Business Buddy

We hebben voor de ondernemers die dat willen ook de mogelijkheid om de bonnen te printen op een bluetooth printer of wifi printer.

– printen wanneer jij dat wilt.

– automatisch printen.

– automatisch printen na acceptatie van bestelling.

Printer instellen

Printer instellen doe je in de app settings.

• onderste menubalk rechts op het poppetje klikken
  • dan op scroll je naar printers en klik daar op.
  • druk rechtsonder op het PLUS tekentje om een nieuwe printer toe te voegen

• geef de app toestemming om altijd gebruik te maken van je locatie.
  • Zo krijg je zelfs de bonnen uitgeprint als je de app niet gebruikt maar wel autoprint hebt ingeschakeld.

stap 1: log in

log in als restaurant of winkelier op de business buddy app

stap 2: ga naar profiel

Je gaat nu naar het  tabje waar je bepaalt hoe de app zich met jouw profiel gedraagt.

merchant app go to account
merchant app go to account

stap 3: ga naar de app settings

Onder het kopje profiel zitten ook de APP settings zoals printer er bleutooth inschakelen.

merchant app bsusiness buddy, select printing
merchant app business buddy, select printing

stap 4: klik op het plusje rechts onderaan

scroll naar beneden tot je bij het kopje printers komt en tik dan op settings.

merchant app nieuwe printer instellen
merchant app nieuwe printer instellen

stap 5: Locatie permissie en bleutooth aan zetten

voordat je een printer kan toevoegen moet je wel toestemming geven dat de app je locatie mag gebruiken om je printer te vinden en te printen.

locatie permissie_Business Buddy
locatie permissie_Business Buddy

stap 6: printer toevoegen

Geef de printer een duidelijke naam zoals. ” keuken of bar ” dit maakt het selecteren voor andere gebruikers makkelijker.

Merchant app na locatie inschakelen printer toevoegen
Merchant app na locatie inschakelen printer toevoegen

stap 11: auto printen of niet

om het je helemaal makkelijk te maken kun je er voor kiezen om automatisch als een bon binnen komt deze te printen, of automatisch te printen nadat je de bon geaccepteerd hebt.

merchant app auto print orders or not
merchant app auto print orders or not