Reservering notificaties en email

Email en notificaties zijn je backup van je reserveringen. Ondanks dat je reserveringen via de app en de verkopersportaal kunt beheren willen vele ondernemers ook een email van de booking als backup.

Email Adres voor reserveringen

Het email adres dat de bestellingen ontvangt is ook het email adres waar reserveringen op binnen komen.

geen tafels beschikbaar

Klanten zien tijdens het reserveren welke tijden er gereserveerd kan worden

Notificatie / Alert reserveringen uitschakelen

Standaard krijg je een notificatie ( push melding) bij binnenkomende reserveringen.

Als je deze geluidsmelding storend vindt kun je deze uitzetten.

dashboard>>profiel>>web notifications en dan het notificatie settings op uit zetten.