Gebruikers profiel

Via het gebruikers profiel in de Business Buddy app ( icoontje poppetje) kun je settings zoals push meldingen, wachtwoord, printer instellingen en settings beheren

Wachtwoord veranderen

Het kan zijn dat je als restaurant of manager je wachtwoord wilt veranderen.

Daarvoor klik je op het icoontje van het poppetje rechtsonder in je dashboard.

Je zet bovenaan profieldata en settings staan.

Klik op settings  en je kunt je wachtwoord veranderen.

Maar ook verzoeken tot verwijdering account indienen. ( na dit verzoek zal binnen een aantal dagen alle relevante persoonlijke informatie verwijderd zijn.)

dashboard>>profile>> settings

merchant account profile
merchant account profile