Bezorger toevoegen via MyMeal Logistics portaal

Eigen bezorgers toevoegen aan je MyMeal logistics team.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Bezorger toevoegen via MyMeal Logistics portaal

bezorger toevoegen

Als je inlogt op Mymeal Logistics ,klik je op het vierkantje met de negen stipjes.

In het scherm wat dan opent ga je naar bestuurder

dashboard >> settings

mymeal.nl_logistics settings - bezorger toevoegen
mymeal.nl_logistics settings - bezorger toevoegen

Vul de gegevens van je rijder in.

Nadat je deze hebt opgeslagen kan je bezorger de MyMeal Logistics app downloaden en inloggen.

Hij kan vanaf dat moment bestellingen ontvangen.

dashboard >> settings>>bestuurder

mymeal.nl logistics instellingen bestuurder toevoegen
mymeal.nl logistics instellingen bestuurder toevoegen

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.