Printen vanaf de Business Buddy App

Afhandelen van bestellingen moet makkelijk zijn. Daarom kun je vanaf de app automatisch printen of printen na acceptatie van een bestelling

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Printen vanaf de Business Buddy App

Bluetooth printer instellen op Business Buddy

We hebben voor de ondernemers die dat willen ook de mogelijkheid om de bonnen te printen op een bluetooth printer.

– printen wanneer jij dat wilt

– automatisch printen

– automatisch printen na acceptatie van bestelling

Printer instellen

Printer instellen doe je in de app settings.

• onderste menubalk rechts op het poppetje klikken
  • dan op settings
  • scroll naar beneden totdat je bij de printer settings komt.

• geef de app toestemming om altijd gebruik te maken van je locatie.
  • Zo krijg je zelfs de bonnen uitgeprint als je de app niet gebruikt maar wel autoprint hebt ingeschakeld.

stap 1: log in

log in als restaurant of winkelier op de business buddy app

inloggen_Business Buddy
inloggen_Business Buddy

stap 2: ga naar profiel

Je gaat nu naar het  tabje waar je bepaalt hoe de app zich met jouw profiel gedraagt.

profiel - app settings_Business Buddy
profiel - app settings_Business Buddy

stap 3: ga naar de app settings

Onder het kopje profiel zitten ook de APP settings zoals printer er bleutooth inschakelen.

app settings Buddy
app settings Buddy

stap 4: scroll helemaal naar beneden

scroll naar beneden tot je bij het kopje printers komt en tik dan op settings.

printer settings_Business Buddy
printer settings_Business Buddy

stap 5: Locatie permissie

voordat je een printer kan toevoegen moet je wel toestemming geven dat de app je locatie mag gebruiken om je printer te vinden en te printen.

locatie permissie_Business Buddy
locatie permissie_Business Buddy

stap 6: ( android)

Locatie altijd toestaan voor het gebruik van de printer.

altijd toestaan_permission controll business buddy
altijd toestaan_permission controll business buddy

stap 7: nieuwe printer toevoegen

om een printer in te stellen voor je bonnentjes moet je deze eerst “toevoegen”

nieuwe printer toevoegen_Business Buddy
nieuwe printer toevoegen_Business Buddy

stap 8: zet je bluetooth aan ( android)

als gevraagd wordt om je bluetooth aan te zetten , doe dat dan anders vind je geen enkele printer.

bluetooth aanzetten business buddy app printer
bluetooth aanzetten business buddy app printer

stap 9: geef de printer een naam

Geef je printer een naam, is altijd makkelijk voor  als je jevan je werk bent weg geweest en hem opnieuw wilt toevoegen.

Tik na het toevoegen op search en vint de printer in de buurt.

printer een naam geven
printer een naam geven

stap 10: kies printer breedte bon

je kan een 58 of 80 mm ESC/POS command gestuurde printers bedienen vanuit de business buddy app.

type printer breedte business buddy
type printer breedte business buddy

stap 11: auto printen of niet

om het je helemaal makkelijk te maken kun je er voor kiezen om automatisch als een bon binnen komt deze te printen, of automatisch te printen nadat je de bon geaccepteerd hebt.

auto print of printen na acceptatie_Business Buddy
auto print of printen na acceptatie_Business Buddy

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.