Social media

Je winkel vinden op de verschillende social media platformen is voor klanten zo goed als "onmogelijk" . Vul hier de url van je pagina in en laat je klanten je volgen.

Social media accounts

Nieuwe volgers bij je social media accounts krijgen is al lastig genoeg als restaurant ( en gebeurt meestal alleen als een klant je zaak bezocht heeft)

Vul hier de URL’s van je social media accounts in en krijg zo nog meer volgers.

dashboard >>business settings>> instellingen>> sociale instellingen

Heb je de EIGEN APP voor je restaurant via ons systeem dan worden deze gegevens ook in die app getoond.