Notificaties bij bestellingen email en telefoon

Wij "kijken" met je mee en grijpen in waar nodig is. Ingrijpen doen we alleen als er binnen een bepaald tijdsbestek niet gereageerd wordt op binnenkomende bestellingen of reserveringen.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Notificaties bij bestellingen email en telefoon

Email meldingen bij bestellingen

Het webportaal en de Business buddy app geven push notificaties bij binnenkomende bestellingen.

Maar vele ondernemers willen als backup ook meldingen via email ontvangen. ( soms omdat ze de business buddy app niet op hun telefoon hebben)

Instellen van de email adres(sen)

Ga vanaf het dashboard naar Meldingen

vul in de juiste velden de gegevens in.

• email adres voor nieuwe bestellingen
  • email adres voor facturen
  • email adres voor geannuleerde bestellingen
  • telfoon nummer dat annuleringen ontvangt.

Dashboard>>Meldingen

email adres voor bestellingen instellen - MyMeal Business Buddy
email adres voor bestellingen instellen - MyMeal Business Buddy

Waarom moet ik overal een email adres invullen?

Ons systeem staat toe dat je medewerkers ook eigen toegang verleend.

Dus als je zelf niet op de zaak bent, kun je via deze weg er ook voor zorgen dat je medewerkers ook op de hoogte gesteld worden via de mail.

Waarom moet ik een telefoon nummer voor annuleringen invullen?

Annuleringen van bestellingen kosten geld als ze te laat worden opgemerkt.

Daarom vragen wij je mobiele nummer zodat we als jij de annulering gemist hebt je wel op tijd geinformeerd wordt.

(  je krijgt een automatische sms of een belletje van ons)

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.