Je winkel vinden op de verschillende social media platformen is voor klanten zo goed als "onmogelijk" . Vul hier de url van je pagina in en laat je klanten je volgen.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Social media

Social media accounts

Nieuwe volgers bij je social media accounts krijgen is al lastig genoeg als restaurant ( en gebeurt meestal alleen als een klant je zaak bezocht heeft)

Vul hier de URL’s van je social media accounts in en krijg zo nog meer volgers.

dashboard >>social

Social media accounts aan je profiel toevoegen - MyMeal Business Buddy
Social media accounts aan je profiel toevoegen - MyMeal Business Buddy

Heb je de EIGEN APP voor je restaurant via ons systeem dan worden deze gegevens ook in die app getoond.

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.