Op deze pagina

push meldingen van reserveringen en bestellingen

Naast de bestelling of reservering krijg je ook een push bericht. In het tabje notificaties zie je alle meldingen en kun je deze markeren als gelezen of verwijderen

Ontvangen push meldingen en local notificaties

Je krijgt in het tabje met het belletje notificaties binnen.

Dit zijn notificaties van :

  • Bestellingen
  • Reserveringen
  • Annuleringen
  • Opmerkingen van bezorgers
  • Auto updates van bestellingen




    hiervoor moet je deze wel even aan zetten.

Ga naar account ( poppetje rechtsonder in de app)

Schuif de notificatie knopjes naar rechts.

Push meldingen en realtime notificaties aanzetten business app
Push meldingen en realtime notificaties aanzetten business app

Groei jij met ons mee ?

registreer je nu als verkoop partner en manage je bedrijf vanaf elk apparaat, telefoon, tablet of Computer