Voucher

Voucher code's als restaruant of winkel gebruiken om een vast bedrag of een percentage korting te geven.

Wat kun je marketing technisch met vouchers.

Vouchers kun je voor de volgende zaken gebruiken.

• eenmalig gebruik , bijvoorbeeld bij tegemoedkoming na een klacht bij vorige bestelling.
  • nieuwe klanten binnen trekken met een eenmalige korting bij eerste bestelling
  • klanten belonen met een reguliere korting bij bepaald bestelbedrag
  • eenmalig al je klanten voor een bepaalde periode korting geven.
  • een aantal keer korting geven per gebruiker.
  • Korting geven per gebruiker. ( persoonlijk voor bestaande klanten)

Voucher instellen kan via de Business Buddy App en via het webportaal.

Voucher Coupon instellen op de Business Buddy app

In de Business Buddy App:

• dashboard >> rechtsonder op “andere  >>promotie >> rechtosonder op het plusje

Om een Voucher /coupon code te maken

• geef de code een naam
  • kies bedrag of percentage
  • vul de korting in
  • vul het minimum bestelbedrg voor de korting in.
  • Einddatum van deze actie invullen
  • Optioneel ( eenmalig gebruik)
  • Vink de dagen aan dat deze voucher gebruikt kan worden.

settings >> promotie >> nieuwe toevoegen

personal voucher code on thursdays for one specific customer
personal voucher code on thursdays for one specific customer
Coupon list and management
Coupon list and management

Voucher instellen via het webportaal

Hier zijn we echt trots op.

Jij als ondernemer bepaalt wanneer je geld weg geeft.

Limitering vouchercode = IS ER NIET

Coupon_list_merchant dashboard web
Coupon lijst_restaurant dashboard web

Gratis bezorging of speciale korting voor speciale (vaste) klanten

Mensen zijn gewoonte dieren en deze stellen het op prijs als ze ook zo door hun favoriete restaurant zo behandeld worden.

+/- 15% van de online eten bestellers bestellen wekelijks bij hetzelfde restaurant.

Voor deze mensen kun je een speciale korting afspreken / aanmaken in het systeem.

Voorbeeld

Dennis bestelt elke week voor 22 euro hetzelfde gerecht en moet daarvoor 2.50 bezorgkosten betalen.

Je wilt Dennis belonen en ervoor zorgen dat hij doordeweeks ( ma-do) korting krijgt op zijn bestelling door gratis bij hem te bezorgen.

Instellen persoonlijke korting

• webportaal>>kortingscode
  • geef code in met kleine letters( meeste mensen voeren hem namelijk in op hun mobieltje )
  • kies vast bedrag
  • vul de korting in die je wilt geven
  • koppel daar een minimum bestelbedrag aan ( fraude  voorkoming)
  • geef aan op welke dagen de korting geldig is
  • vul een vervaldatum in.
  • Kies de optie : “alleen bij geselecteerde klanten” ( only to selected customers)
  • kies de klant uit.
  • klik op bewaar.

geef de korting door aan je klant en vanaf dan kan hij zonder dat hij er om hoeft te vragen zijn speciale deal gebruiken.

Dashboard>>marketing>> promotions >>Coupons