Reserveringen via het platfom kun je naast ontvangen ook managen via de Business Buddy App.

In deze MyMeal Helpdesk instructie : Reserveringen

Instellingen voor het ontvangen van Reserveringen

Vanaf het dashboard op de Business Buddy app ga je naar Booking.

Onderaan zie je settings staan. klik daarop.

Per dag kun je aangeven hoeveel reserveringen je maximaal wilt ontvangen.

Niets of 0 invullen zorgt ervoor dat er onbeperkt gereserveerd kan worden.

( behalve op de dagen dat je gesloten of met vakantie bent)

Dashboard>>Booking>>Settings

alle reserveringen - MyMeal Business Buddy
alle reserveringen - MyMeal Business Buddy
Reservering instellingen - MyMeal Business Buddy
Reservering instellingen - MyMeal Business Buddy

Reserveren uitschakelen

Heb je een winkel of wil je als restaurant alleen maar bestellingen ontvangen en geen reserveringen, dan kun je deze ook uitzetten.

Hiervoor ga je naar de instellingen van reserveringen , scrollt helemaal nar beneden en vink dan “Disabeld Table Booking“aan

Dashboard>>Booking>>Settings>>naar het einde scrollen>> Disabled Table Booking

reserveren uitschakelen - MyMeal Business Buddy
reserveren uitschakelen - MyMeal Business Buddy

Share:

Draait bij jou ook alles om eten?
Bakker, Restaurant, Cateraar, Thuiskok, Groenteboer, Slager, Chef for Hire

onderwerpen

ook interessant

Consument

Waarom moet ik een account aanmaken Simpel : know your customer.   Een kleine verplichting om fraude zoals bijvoorbeeld witwaspraktijken

MyMeal Logistics app

Hoe gebruik je de MyMeal logistics app. Van het ontvangen van de taak voor bezorgen totaan het aankomen en bevestigen van de bezorgde maaltijd of boodschappen.