verkoper open-dicht -bestellen uitschakelen

Hoe kan je ondanks je openingstijden snel toch je online shop voor je restaurant sluiten of het online bestellen alleen uitschakelen.

Verkoper open/dicht

ben je ineens door omstandigheden gesloten. En je wilt snel de shop van je restaurant of winkel dicht doen .

Shop sluiten= winkel ontvangt geen bestellingen

Toon verkoper huidige tijd = onbelangrijk gezien wij deze database alleen in Nederland draaien.

Bestellingen Uitgeschakeld = Je shop zal geen bestellingen kunnen ontvangen.

Dashboard>> Settings >> Verkoper open/dicht

verkoper open -dicht - MyMeal Business Buddy
verkoper open -dicht - MyMeal Business Buddy

Wel reserveringen via het platform, maar wil je geen afhaal of bezorgbestellingen

Er zijn ook voldoende restaurants die geen afhaal /bezorg of dine in bestellingen willen ontvangen.

Maar ze willen wel de menukaart tonen aan klanten en via het platform bestellingen voor reserveringen ontvangen.

Kies dan voor Bestellingen Uitgeschakeld = Je shop zal geen bestellingen kunnen ontvangen.

Dashboard>> Settings >> Bestellen uitgeschakeld aanvinken

alleen reserveren geen bestellingen ontvangen - MyMeal Business Buddy
alleen reserveren geen bestellingen ontvangen - MyMeal Business Buddy